Muhtarlara Özel Makam İsimliği Ofis Masa İsimlikleri

Türkiye 31 Mart 2024 seçimlerinde seçilerek ülkemize hizmet etmek üzere görevlendirilen mahalle muhtarlarımızı tebrik ederiz.

Görevlerinde yüksek başarılar dileriz.

Seçilmiş mahalle muhtarlarına, destekçileri ve sevenleri tebrik olarak muhtar makam hediyesi amaçlı hediye aramaktalar.

Muhtarlık makamı, köy ve mahallelerde yüksek derece sorumluluk isteyen ve gerektiren bir görevdir. Muhtara hediye bakarken de bu makamın değerlerine uygun hediyeler bakmak makul olacaktır.

Muhtar makamına hediye olarak, muhtar masa isimliği ve muhtara masa üstü sümen takımları ürünlerimizi sizler için derledik.

Sorularınız için 0850 304 4300 nolu whatsapp hattımızdan da bizlere ulaşabilirsiniz.

Yüzlerce modelimiz arasından, en çok tercih edilen ve belediye başkanlığı makamına en uygun hediye olacak, Türk bayraklı ve belediye kurum logolu kristal masa isimliği modellerimizi

Belediye Başkanına Özel Makam İsimliği Ofis Masa İsimlikleri

Türkiye 31 Mart 2024 seçimlerinde, seçilen ve ülkemize hizmet etmek üzere görevlendirilen belediye başkanlarımızı tebrik ederiz.Bu kutsal ve onurlu görevlerinde şimdiden başarılar dileriz.Bu bağlamda, seçilmiş belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve belediye başkan yardımcılarına sevenleri ve arkadaşları tebrik amaçlı makam hediyesi arayışlarına çoktan başladılar bile.Belediye makamı, sorumluluğu kadar ağırlığı da olan bir makamdır. Başkanlık makamına alınacak hediyeler, bu ağırlığı taşıyabilecek anlam ve görsellikte olmalıdır. Ofistike olarak, 10 yılı aşkın süredir her türlü makama ve masaya özel masa seti ve isimlik üretmekteyiz. Belediye başkanına hediye arayan siz değerli ziyaretçilerimiz için bu modellerimizin bir kısmını sizler için burada derledik.Sorularınız için 0850 304 4300 nolu whatsapp hattımızdan
Yukarı Çık